Een massa dorpsgenoten kwam hun burgemeester Marianne en haar Jeroen vanmiddag toejuichen bij de officiële inzegening van hun huwelijk.
Marianne Verhaert ondertekende in 'haar' gemeentehuis met haar partner Jeroen Krekels de huwelijksakte.  Schepenen Ulrik Anthonis, Martine Taelman,  Johan Verhaegen en Brent Wouters deelden mee in de emoties.

Heel wat kinderen kwamen aan de 'just married' tekeningen en cadootjes afgeven. Brandweer Kempen bracht net voor het gemeentehuis met de nagelnieuwe autopomp een eresaluut.

Zonovergoten volksfeest voor Marianne & Jeroen

Marianne & Jeroen vormen al 12 jaar een gelukkig koppel samen met hun kids Louis en Maurice, hun 2 zoontjes.  Het paar had alle inwoners van Grobbendonk & Bouwel op het Astridplein uitgenodigd voor een dorpsdrink om er samen het glas te heffen op het huwelijk.

Dolgelukkige Marianne : 'Dit is de 3e belangrijke stap in m'n leven op korte tijd.  In januari de eed afleggen als burgemeester van de tofste gemeente van de Kempen, en dan vorige week de eed als federaal Kamerlid, en vandaag ons huwelijk. Dank aan alle dorpsgenoten, collega's en vrienden die vandaag ons het allerbeste kwamen toewensen. Wat een feest!'
 
Op de groepsfoto's - privé : Marianne's vriendinnen droegen allen een modieuse donkerblauwe sierlijke jurk - zo exclusief én style feeling good.

Tekst en foto's (ook privé) : Johan Temmerman / Nnieuws.